duminică, 25 iulie 2010

ROMANUL DE DEBARAUnii spun ca ar fi imaginea contribuabilului roman , eu am gasit imaginea masculului feroce de Magura dupa o ampla jumulire .

Asemanarea cu personaje din realitate este pur intamplatoare !

11 comentarii:

 1. Buna ! multumesc pentru comentariu,n-am inteles ce ati vrut sa spuneti prin "sa simplific linia" . Nu m-am gandit niciodata sa vand in Japonia,nu cred ca as avea cum..nu sunt cunoscuta,pictez de placere atunci cand am timp .iubesc Japonia cu adevarat,e telul meu sa ajung acolo.poate imi ve-ti mai scrie pe blog,sau la adresa de mail marina_bummy@yahoo.com Multumesc !

  RăspundețiȘtergere
 2. `ai de capu` meu, ce-am mai ras! Ce jalnic e mititelu :)))))

  RăspundețiȘtergere
 3. recunoaste ca tu l-ai jumulit special pentru noi :))

  RăspundețiȘtergere
 4. ahahaaha! :)))) Acum, dupa ce'am ras, ma gandesc daca nu cumva trebuia sa plang...

  RăspundețiȘtergere
 5. Bună Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere
 6. Foarte faina poza de la header! Tu ai facut-o? :)

  RăspundețiȘtergere
 7. Nu ! dar as putea scrie o carte doar comentand-o .

  RăspundețiȘtergere
 8. pssst domnu'... mai scriem şi noi ceva?
  ce dreacu...

  RăspundețiȘtergere
 9. totusi,ce reprezinta poza de la header? am supozitionat: tigari de foi sau ceva de lemn...

  RăspundețiȘtergere
 10. Tigari de foi ca manifestare in real si cu totul altceva in iluzoriul noptii

  RăspundețiȘtergere