sâmbătă, 5 iunie 2010

ASA....

Se intreba unu' , in istoria lumii , "la ce bun toate? ". Nu sunt nici pe departe la aceeasi inaltime cu personajul , dar ajung uneori sa-mi pun aceeasi intrebare nemultumit fiind de raspunsul societatii la suma framantarilor, cartilor citite, scolilor facute , vietii traite cu intamplari pilduitoare, iubirilor , urilor , patimilor ,respiratiilor respirate si as putea continua asa ... cat sa cuprind o viata.
Drace , ma opresc sa nu va deprim si pe voi .
Lasa ca sterg maine , daca... daca...

3 comentarii:

  1. aoleo si cica eu ma culc tarziu ;))
    stergi degeaba ca intrebarea tot ramane... la ce bun? asta-i buna de leapsa :)) toate trebuie facute in asa fel ca sa fim cat de fericiti posibil. societatea ne invata de prost de mici. nu ne pregateste pentru viata. toti sunt disperati sa se casatoreasca, sa faca copii, sa cumpere case si sa stranga averi. din cauza ca suntem diferiti, fiecare avem felul nostru diferit de a fi fericiti. eu din intamplare mi-am gasit felul meu de a fi fericita. sunt destul de norocoasa in privinta asta. (stii care e culmea nefericirii? sa fii fericit doar daca esti foarte nefericit. exista si asta)

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine te-am gasit Viorel!
    De ce sa stergi?
    "La ce bun" ??? Tot am citit intrebarea si ne-ai pus pe ginduri!!!
    Dar una peste alta e OK !Si tu daca faci "adunarea" e asa,nu?

    RăspundețiȘtergere
  3. Anca ! inca nu am experimentat nefericirea scrisa de tine si nici nu imi doresc.Mi-am cultivat anumite moduri de a fi fericit ...in fine.
    Mariana merci pt intrebare .M-a adus cu picioarele pe pamant. Ieri nu gaseam ceva ce.... Una peste a doua: e bine.

    RăspundețiȘtergere