duminică, 30 mai 2010

AI GRIJA CE-TI DORESTI...

Ca tot vorbeam zilele astea de soarta ,etc ;am avut parte de o intamplare minunata .
Satul de traiul in atelier si de lipsa unor momente mai picante am inceput sa visez cu ochii deschisi la diferite posibilitati prin care sa mai obtin si eu o picatura de adrenalina si cum stau prost cu imaginatia nu am gasit nimic, drept pt care am last soarta sa-mi propuna ceva frumos. Si cum mergeam eu linistit pe drumul Buzaului ascultand in surdina ceva usurel vad ca mi se albesc retrovizoarele si ,precaut din fire , strang din fund in asteptarea socului. Ca o voma ,adrenalina imi umple gura si imi excita sinapsele. Simt socul cum ma ridica de la sol ,cum gravitatia renunta la mine. Accelerez si reusesc sa cobor de pe capota celui din spate , sa-l depasesc pe cel din fata si sa mai trag si pe dreapta , bineinteles cu semnalizarea de rigoare.
Cobor incercand din mers sa apreciez dezastrul: cana de cafea se varsase, Sade astepta tacuta inca un play,colile pt desen erau imprastiate peste tot.Sa nu mai vorbim de haion, spoilere...rahaturi.
Intru in norul de praf parcat in spate ,il extag pe 'celalalt'dintre airbag-uri ,il pun pe picioare si ii intind mana : multumesc ,ce mai faci ?
Nu il cunosteam dar asa e manierat, nu ?
Omu' se blocheaza mai rau dar nu pot sa ma abtin si ii reprosez :mi-ai varsat cafeaua baa, si nu aveam nici muzica potrivita ! La care tipu fuge da langa masina lasand in seama mea sa opresc motorul si sa ii inchid usa. Vin neamuri ,vine politie, pleaca politie ,raman neamuri. Si ma intreaba preafericitul tata :mai nene ,de ce nu te enervezi deloc?
Si aici apare problema: de ce dracu nu pot sa ma enervez !?

Parca mi-ar fi placut si sa ma enervez un pic . Ce altceva ar trebui sa-mi doresc ?

8 comentarii:

  1. apropo de legea atractiei, cred ca dorinta ti s-a implinit cu succes. modul cum ti s-a implinit dovedeste ca esti cam pesimist din fire ;). eu sunt destul de optimista in general. daca mai ai chef de adrenalina cere-mi si tu parerea ca ti-o dau cu cea mai mare placere. de ex, in cazul de fata, ti-as fi sugerat bungee jumping. este super si nu provoaca atatea stricaciuni. e adevarat ca si costa dar nu atat de mult cat o reparatie de masina ;))
    (faptul ca nu te-ai enervat dovedeste ca erai de fapt deprimat rau de tot :)) )

    bun, daca nu a fost o gluma, foarte reusita de altfel si povestita cu un excelent talent literar, esti bine?

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta a fost ! Niciodata nu am aflat daca sunt optimist sau pesimist, cred ca se creeaza sau se mascheaza una pe cealalta. Adevarul e ca imi lipsesc anumite lucruri cu care ma obisnuisem . Jamping am facut dar cu liane ca ala cu elastic e mai putin periculos. Savurez anumite tipuri de risc...cu noradrenalina-t .Doamne ce drog...perfect.Normal ca sunt bine. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ti-am zis ca gigi nu stie sa scrie :) imi pare rau ca nu am talentul tau narativ...Oricum eu cred ca as fi ras rau de tot am patit-o o data si eu cam ca tine ...l-am speriat pe saracul om...Romania naste oameni tampiti...

    RăspundețiȘtergere
  4. Ca ne-am lecuit de tampiti? Moartea e eraditara ....si mama prostilor e mereu gravida :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnii gigi nu ne-am lecuit de tampiti si asta e singurul semn bun.In ceea ce priveste 'moartea' , 'prostii' , 'mamele' sunt intru totul de acord!

    RăspundețiȘtergere
  6. Atîta timp cît mai sunt unii care sesizează că alţii sunt tîmpiţi, mai avem speranţe, iar despre adrenalină, eu una, nu te judec, ci subscriu că e cea mai greţoasă senzaţie, lipsi-m-aş de ea pe vecie!

    RăspundețiȘtergere
  7. Angela...te rog : poate nu ti-a fost prezentata bine adrenalina

    RăspundețiȘtergere